Mohnfeld - Veld met klaprozen  |  Landschappen - Attersee  |  Canvasdoek Luxe (4 cm frame)

 

Aanvullende informatie

Afmeting origineel kunstwerk: 110 x 110 cm.

Vanaf: € 115.00

Levertijd: 5 werkdagen


OVER ONS

Gustav klimt Gustav klimt Gustav klimt Gustav klimt Gustav klimt

Uw museumstuk in huis

Deze website is een eerbetoon aan de werken van Gustav Klimt. Het is een met de hand geselecteerde collectie met kunstwerken die ook wereldwijd beroemd en geliefd zijn. Onze canvasdoeken en Art-wall behang worden alleen via onze site verkocht. Iedere bestelling wordt speciaal voor u op maat gemaakt. Ze lenen zich uitstekend om 'los' opgehangen te worden in een klassiek-modern interieur.

Mohnfeld - Veld met klaprozen | Landschappen - Attersee | Canvasdoek Luxe (4 cm frame)


Kies een uitvoering

90 x 90 cm
Deze week gratis verzending    € 115.00
100 x 100 cm
Deze week gratis verzending    € 122.00

 

Mohnfeld - Veld met klaprozen, Landschappen - Attersee

In deze periode van Klimt's leven schildert hij veel landschappen. Kenmerkend is ook voor dit schilderij dat zoals bij vele andere landschappen hij het onderwerp weergeeft bijna als een stylistisch patroon. In dit geval de zee van bloemen in het land. Hij benadrukt deze bloemenzee door de horizon in het schilderij hoog te schilderen. Er ontstaat zo een beeld dat zowel gestyleerd is al ook zeer overvloedig.

Canvasdoek Luxe (4 cm frame)
Dit type canvasdoek heeft een extra luxe uitstraling door het dikkere houten spanframe (4 cm) dat gebruikt wordt. Naast de luxere uitstraling is deze uitvoering ook aan te raden voor de wat grotere maten i.v.m. de stevigheid van het frame. LET OP: dit spanframe is niet zichtbaar, u ziet aan de voor- en zijkanten alleen het canvasdoek!

Het kunstwerk van uw keuze wordt in hoge resolutie geprint met een speciale digitale druktechniek op 300 grams textile canvas, hierin is een lichte weefstructuur zichtbaar.


 

Kunnen wij helpen?

Wellicht kunnen we u van dienst zijn bij het bestelproces. Neem dan gerust contact met ons op. Misschien heeft u nog niet precies gevonden wat u zocht: net dat ene kunstwerk, of een speciale afmeting van een kunstwerk. Wij denken graag met u mee.